H&M spring favourites

image137



En bra dag

Snart ska jag iväg till Min frisör  och klippa håret. Jag tänkte fega lite och bara klippa topparna eftersom de är lite slitna. Sedan ska jag iväg till skolan och ha foto och sen ska jag träffa min vän Hannes på stan och så ska han hjälpa mig med min dator.
Ikväll så kommer också en leverans från IKEA (jag älskar ikea). Jag kommer bland annat få en nya säng,sideboard och en fåtölj. Ska bli hur kul som helst att äntligen få mitt rum som jag vill ha det. Jag längtar!


Hmm

Är den här lite söt eller är den bara för mycket ?
Brunbränd en sommarkväll, skulle den passa bra ? Eller känns den bara barnkalas?
Lite tveksam

image136

Klänning från Topshop

Kylie X

image135

Kylie har gjort det igen, ett bra partymoodalbum. Dessutom är albumet "x" det bästa hittils både när det gäller musiken och designen för att inte tala om musikvidoeorna.
Still going strong Kylie!


Back to the plugg

image134


Tillbaka i skolbänken efter en veckas sportlov. Just nu har vi svenska och jobbar med en pm-uppsats det går relatvit bra faktiskt. Back to work..

Dagens fynd

image131

image132


Cheap Monday, unisex. 50spänn. Kan det bli billigare?
Sunglasses, gina tricot. 100spänn

Daniel Adams-Ray

image130



Han är så het.
Kan ingen svalka mig ?

Oscargalan



Heidi Klum och Cameron Diaz var snyggast från nattens Oscarsgala enligt mig.




Snyggaste frisyren hade Heidi Klum. Vakert!



Kalas

Idag har jag ätit tårta hos min underbara vän som fyllde 18 bast. Stor pojke!
Som present fick han en Henrik Schyffet Show på Cirkus. Det blir nog guld

This outfit want me

image125

Beslutsångest



Jag har bestlutsångest. alla färger är så himla söta!

Någon av dem har jag iallafall bestämt att det blir. Vilken färg det visar sig, jag får shoppa med känslan.

Ballerinas från Vagabond

Vårförhoppningar

Låt mig citera min andra halvas vårförhoppningar :

Jag ; Hur är det där uppe i snön eller vart du nu är !? Några brytna ben ?
Sofia ; Nej som tur var inte, men kunde jag ha brytit min nacke.. Jag råkade ta fel på ett hopp och hoppade i ett svart. Det gjorde ont. Förretsen vad är det för väder, Har vi sol ?
J ; Okej, det var ju inte oväntat.. Varför undrar du vad det är för väder ?
Sofia ; Nej men säg, är det sol ?
J ; Ja det har varit fint väder och det finns ingen snö.
Sofia ; Toppen då kan jag andvända mina ballerina skor när jag kommer hem!

( min andra halva är alltså på skidsemester och räknar ner dagarna så hon kan komma hem och andvända sina vårskor, gulligt! )

Älskade Acne



image118



image119image120

Gossip Girl

image117


Tänkte kika lite på Gossip Girl men jag kommer förmodligen inte dregla över hur snygga tjejorna är som mina killvänner brukar göra. Har jag tur kanske jag dreglar över kläderna i alla fall.



Typiskt

Attans.. Nu lossnade plasten på mina tänder, dålig kvalite !?

Konsekvenser: Ringa folktandvården

På hemmaplan

Nu är jag hemma hos mitt andra päron och hälsar på. Jag har haft så fullt upp så det var faktiskt länge sen sist. Ganska skönt att komma bort lite och slappna av tycker jag. Idag har jag varit ute och övningskört lite, gick faktiskt väldigt bra även fast jag körde våran nya bil som jag inte hade varken sett eller kört förut. Gud vad jag tycker det är roligt att köra bil!

En annan sak som gav den här dagen en guldkant var att träffa bonja&luddelito efter flera veckor. Gissa om de var glada att se mig och jag dom! Jag tycker verkligen om hundar världens mysigaste och bästa djur.. Inte för att jag är en sån där "hundfanatiker" ( jag är inte besatt ) men hundar är söta, människans bästa vän som det sägs.











Bohem chic ala H&M




Det finns en bohem i mig också. Verkligen.



Pinsamt

Tänkte berätta dagens pinsammaste händelse

Jag är påväg hemifrån. Jag är sur och på riktigt dåligt humör. Hela dagen är det någon med dolt nummer som har terroriserat mig med telefonsamtal. Och jag var helt enkelt jäkligt trött på det.

Telefonen ringer igen - dolt nummer

 Jag svarar (med väldigt högt tonläge, nästan skrik)  :  SLUTA RING HELA JÄVLA TIDEN !!!
(är nära på att lägga på)
 - Tystnad...        det är Peter från bredbandsbolaget..
- Jisses, vad jag skämdes..
Jag bad naturligtvis om ursäkt och berättade hur det var.
- Peter var väldigt förstående och nästan skrattade. ( puh, tur det )

Glajjer

image107


Hm, vad ska man köra på för sunglasses sommar!?
Själv skulle jag välja de vinröda längst ner från Marc Jacobs.
Men jag hade tänkt köpa ett flertal solglasögon, alltid kul med variation!

Jippi

Engentligen är det galet att jag blir så sjukt glad över att vara ledig. Men jag blev precis ledig imorgon och det känns typ som jag har vunnit på triss eller något. Tack Erik!

Fall : Marc by Marc Jacobs



Lite höst inspiration fån Marc Jacobs

Jag vill

Det här sportlovet kommer antagligen bli det tråkigaste lovet i min livshistoria. Jag vill också upp till fjällen som alla andra, skulle inte tacka nej till en utlandsresa heller men jag är riktigt sugen på lite skön skidåkning. Men det blir inget sånt för mig, jag får trösta mig med att det rullar in lite pengar i alla fall.

image97

Filmtips : Juno

En mysig,lättsam och rolig film. Perfekt för en slapp söndag.

image96




Förmodligen hetast just nu

Förmodligen den hetaste trenden just nu, klänning fodralet med öppen rygg! Snyggt!

image95




bilder från nelly.se

New haircut

Rihanna har ju gått och skaffat sig en ny frisyr. Jag har absolut inget emot kort hår, vissa är riktigt snygga i det! Jag tycker dock att rihanna ser lite manlig ut i och med sin nya frisyr. Jag tyckte hon passade mycket bättre i hennes page och även hennes långa hår hon såg mycket sötare ut då. Jag tycker det är härligt med förändringar och det finns ju alltid löshår som nödlösning, tro mig fler än ni tror andvänder det!

image89



Madonna

Förmodligen den fräschaste och coolaste 50åringen i kändisvärlden


Lammkött mums

Äntligen hemma efter en dag som alla andra på jobbet.
Dagen roligaste händelse var ändå när det kom in två coooola killa i 10års åldern varav en av dem försökte sig på lite raggningsreplickar. - Fan va snygg du är! och - Bjuder du på något kanske ;)
Haha var lite kul faktiskt Max tyckte jag skulle go for the Lammkött but BIG nono for me!

Vår från Zara

image83


Ljuvligt och vårigt rosa från ZARA.
(Väskan är underbar. Vill ha!)

Killkläder

Under den senaste tiden har jag sett en hel del snygga kläder på herrsidan. Det gick så långt att jag idag till och med inhandlade en killtröja, tro det eller ej men till mig själv. Jag blev helt kär och vara bara tvungen att köpa den, och tro mig den är fin! ( ska lägga upp en blid inom  kort, just nu fungerar inte tekniken tyvärr ). Tröjan kommer bli perfekt som tjocktröja på de ljuma sommarkvällarna i sommar. Den är väldigt sommrig och seglig och jag bara älskar den! Dessutom fick jag upp ögonen för en adidas darling på killsidan också, doch kanske jag ligger lite lågt med det inköpet kanske kan övertala någon annan att inhandla den..


image82

Den jag kikade på var dock inte denna modell, den var något glansigare i tyget och mer 80-talsinspirerad.
Så härlig

Filippa K

image81

Efter ett intensivpass på friskis och en dusch satt jag mig framför datorn. Min mamma var gullig och kom in med the och en kvälls smörgås. Då blev jag glad. Så nu sitter jag här och avnjuter mitt the i min favotir mugg från Filippa K. Jag bara älskar Filippa K, allt hon gör gör hon mycket bra, tack!







Idag

Detta har verkligen varit en dag jag behövde. En lugn dag så jag hinner i kapp mitt liv, skönt!
Dagen började mycket tråkigt prov i två timmar (matte C logaritmer) inte så värst kul men jag hoppas det gick okej. Men ni vet när det känns som ett prov gick riktigt bra, brukar det oftast gå skit.
Men jag bruka hålla mig till mitt motto : ha inga förhoppningar! Ett mycket bra motto tycker jag, eftersom man inte blir besviken då.
Slutade skolan tidigt för ovanlighetens skull, så skönt! Sen gick jag och vännerna och fikade på stan. Jag åt årets första SEMLA, mums de e goodie med Semlis. ( Varför har jag inte ätit någon tidigare kan man undra!?)
Gick sedan en sväng på stan och så mycket fina vårkläder jag såg. Jag blev bara så glad av alla våriga och härliga kläder jag såg. Jag blev riktigt peppad på en shoppingrunda må ja säga.

 Pluggar lite projekt och företagande nu och snart ska jag pysa iväg och "friska" ska bli skönt.

Helena Hörstedt




Har ni sett modeprogramet Velvet som går på tisdagar i 2an. Om inte gör det!
Förra veckan var det ett program om Helena Hörstedt, vilken designer och skräddare. Hennes verk är så välgjorda, det stavas perfektion.

Vanity Fair

image70


Vilket vackert pastell omslag från Vanity Fair.
Det är sånna här omslag som gör att jag köper tidningen utan att ens bry mig om innehållet, pga av att omslaget är så vackert!

Usch

Usch för söndagar, västa dagen på hela veckan! Jag tycker faktiskt söndagar är värre än måndagar eftersom  söndagar för det mesta innebär plugg och planering för kommande vecka, för det mesta får man ingenting vettigt gjort och helgen är över..

Den här har nog varit västa söndagen för mig hittils detta år. Men jag är faktiskt lite stolt över mig också, efter en trevlig lördagskväll med festande och jag kom i säng runt 4 tiden på natten pallrar jag upp vid 7 tiden och åker iväg till jobbet!? Som tur var mådde jag relativt bra, vilket var otroligt skönt. Sen har jag jobbat hela dagen fram till 5 tiden efter det har jag myst lite hemma och pluggat matte C ( logaritmer - tråkigt och lite svårt ) Nej, matte är inte riktigt min grej.. Men det är värt det I guess.. Just nu har jag tagit en paus i pluggandet, ganska skönt!
Även fast jag känner mig rätt sliten från helgen måste jag bara tillägga att den har varit väldigt trevlig.
Men nu väntas en ny vecka, man hoppas ju alltid att den har något roligt att bjuda på!

This outfit want me

image69

Snyggingar



Hittade några snygga bilder från plugget, scream och getto boys oyeah!

Stockholm Furniture Fair

image64


Idag har jag varit på stockholm furniture fair mässan. Ganska intressant faktiskt. Halva mässan var dock inte lika spännande och inspirerande eftersom den mesta dels bestog av kontorsstolar, fåtöljer och belysning. Visst kunde man hitta guldkorn där med men det mest inspirerande och coola var ändå Greenhouse (mässhallen där studenter och skolor ställde ut sina verk).

Kul med ny design. I like it !

Lystring

Det kan eventuellt synas en tjej i en aprikos blus framme på den första raden i kvällens Fråga Olle.. Håll utkik!


image63

(Själv missar jag det för jag ska kila till jobbet nu, bajs )



-måste bara inflicka, PER är så jävla söt/het/snygg



Foto

image62


Just nu är jag i skolan och har foto



G-Star Raw

Visste ni att den hollänska jeansjätten G-Star Raw släpper en kollektion med ca 170 skor i maj. Så nu har ni alla 96-jeans fanatiker något att ha på fötterna med.


image61

På tal

På tal om dom sexiga tightsen vill jaga bara inflicka med att Jenni bär dom något grasiösare och snyggare än modellposearen Alex!

Godmorgon

Upplever just nu en oerhört efterlängtad sovmorgon, börjar mitt på dagen i princip ( kl 12.45 ). Dessutom har jag bara en lektion Foto, vilket är ganska kul faktiskt. Ska äta lite frukost nu sen hooka med Galen Jenni.

På tal om Jenni hittade jag en lite rolig bild Alex Schulman i Jennis ubersnygga tighitz!



Vad säger man, äntligen kanske?

Åh just nu är jag himla glad eller snarare lättad. Ni som umgås med mig komer säkert bli glada i och med att jag antagligen kommer komma ur min lilla bubbla. I snart ett halvår har jag försökt få det att fungera ( det är en evighet, jag vet) efter alla om och med, äntligen!
Det jag retar mig mest på är att det bara var en liten sladd som inte satt i rätt kontakt.. Men det är väl så alltid ska det vara något, hm ganska krävande, frustrarande och påfrestande men sånt är livet I guess.

RSS 2.0