Friday morning



Godmorogn, morognpigg som jag är (sometimes anyway)!
Sitter här och planerar helgen lite, det blir halloween fest i bålsta för min del. Ska bli riktigt kul faktiskt..Och jag vill vara utklädd, tänkte att jag skulle vara pirat eller kanske maffiaboss, maffiaboss är väl lite ironsikt, jag kommer antagligen bli värdens minsta boss med blingbling så det lutar faktiskt åt Pirate ala Johnny Depp. Men det finns så himla mycket att klä ut sig till, ett tag tänkte jag om jag skulle låna min morbrors iprendräkt, haha, jag ser ut som en stor M&M i den! Eller nått annat eftersom min morbror har en hel vind med maskerad kläder hemma hos sig..

Nu ska jag pilla lite med SketchUp (3D-program) som jag precis laddade hem, är rätt kul när man kan det!

Är lite sugen på att vara en Pirate


Update



Oj hjälp!
Jag vet att jag har varit en mycket dålig bloggare, men svart på vitt trodde jag inte att det var mer än 2 månader jag skrev sist...too bad!
Jag får väl skylla på att det har hänt en hel del, jag är nu mera statsis (som om jag inte var det innan)! Och flytten medförde att jag bredbandslös,telefonlös och cykellös, tänka sig att jag har dålig täckning på mobilen med. Har jag kanske flyttat ut till buschen, nej knappast men känns nästan så. Däremot befinner jag mig ute i buschen nu, mitt lilla hitech buschen med min laptopis i knät (ohja jag har köpt en aldeles egen BÄRBAR dator,jippi, vad skönt det är!) så nu tar jag väl tag i detta lilla bloggande :)

Just nu har jag iallafall ett efterlängtat höstlov, men puh det går så fort, jag hinner inte med någonting, fast jag har fullt upp hela tiden..Men nu ska jag pysa i säng, så får vi se när det dyker upp ett blogg inlägg igen, förhoppningsvis tar det inte 2 månader till



RSS 2.0