This outfit want me

image47


Mössa    Kask
Jacka   H&M
Skor   Ugg
Örhängen    H&M


Mellandagsrea


Jag vet precis vad jag är ute efter men jag tror dock inte något av det kommer finnas på rean. Egentligen är jag ett litet fan av rea men när man tänker efter så gör jag iallafall oftast de sämsta köpen på rean sk. impulsköp. Dom bästa rea fynden är när man hittar något man har gått och kikat på men inte har köpt, så fyndar man det på rean istället.
Ska in till stan/hem nu.. Hoppas jag kanske gör något fynd om inte annat kanske man hittar på nått fint till nyår, man kan alltid hoppas!

Mys

För tillfället känns det nästan som om jag har feber, hoppas det blir bättre eftersom jag ska iväg på middag ikväll. Det ska bli härligt, ska få träffa mina kusiner som man inte träffar allt för ofta. Ska bli kul att få lite update vad som händer i deras liv.. Men nu ska jag återgå till kurera mig så jag blir frisk.

                              
image46




Jag skulle inte tacka nej till att mysa runt i denna mysdress från Friis & Company idag

Julafton

 


Ännu en mysig och härlig julafton fulländad. Även om inte julkänslan har funnits där, så kom den med glädje på julafton i alla fall. Glögg, Kalle Anka, Nötter, Gröt och Alladin askar ( i år slapp jag köttbullar & prinskorv, det blev vilt ala daddy istället så mycket godare).

 

Roligaste i år var onekligen när tomtens sista klapp skulle delas ut, tomten går då ut och hämtar en stor säck. Och vad fanns då i den säcken? Jo en årsförbrukning toapapper. Toapappaerslukaren blev förvånad och alla vi andra skrattade.
Så årets julklapp blev alltså en årsförbrukning toapappaer, haha!


Förresten verkade det som om jag inte hade varit så snäll i år inte enligt tomten i alla fall. Om jag jämför med förra året när jag fick mest julklappar av alla, jag kommer ihåg att jag räknade dem till 63 stycken.. I år blev det sisådär ett tjugotal, stor skillnad!


 

                                   image45


Jul i Kapernaum

"En saga om en stad, om människorna som bor där och om en stjärna som lagt sig ned för att vila."

Där har vi det, minns ni den ?
Jag gogglade lite så hittade jag på den, den var så mysig och speciell.. Oj vad jag kommer ihåg att jag gillade den!

Julstämning


Idag har jag äntligen fått lite äkta julstämming. Att klä granen och plocka fram alla röda tomtar som står lite här och var har gjort sitt till. Ibland kan jag känna att julen blir så stressig med allt som man måste göra. I år handlade jag mina julklappar i tid, så skönt att slippa vara ute i sista minuten.. Här om dagen när jag och vännerna böt julklappar och mös med glögg & glass ( lite ojuligt kanske) men gott som alltid. Vi disskuterade iallafall julkalendrar genom åren, och vi var väl eniga om att mysteriet på greveholm och sunes jul onekligen har varit de bästa genom tiderna.. Själv tycker jag Sunes jul är helt underbar! Jag älskar när håkan har pepparkaksdeg i strumperna, mysigt värre! Det finns också en julkalender som jag jämt tänker på men jag minns aldrig vad den heter, den handlade om en liten mysig stad och så var de på jakt efter en stjärna eller någonting sånt, hur mysig som helst.. Om jag bara kunde minnas vad den hette, hm..




Jag hoppas ni alla får en underbart mysig Jul!
Kram

RSS 2.0